Hier vindt u alle informatie over Service en Reparatie.

De beste service voor u, van OKI

31/10/2006

Gratis 3 jaar garantie op alle OKI producten die on-line zijn geregistreerd!

3 Year Warranty WYRYP

 

Er zijn veel doorslaggevende redenen om een product te kiezen van OKI. Onze apparaten zijn geproduceerd in overeenstemming met de hoogste kwaliteit- en technologiestandaarden, die worden bevestigd door onafhankelijke testen, keer op keer. In feite zijn we zo overtuigd van de hoge kwaliteit van onze producten dat we u gratis een verlenging van de standaard garantietermijn tot 3 jaar aanbieden!  Registreer simpelweg uw product binnen 30 dagen na aankoop en profiteer van: *next day on site service inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Alles gedekt door OKI, 3 jaar lang!

 

* De On-site garantie geldt niet voor alle OKI modellen. Op een aantal desktop modellen is een 3 jaar Bring-in garantie van toepassing, mits registratie binnen de 30 dagen na aankoop. Bezoek onze website www.oki.nl voor een volledige productbeschrijving en de bijbehorende garantievoorwaarden.  
 
U dient er altijd rekening mee te houden dat de garantieverlenging tot 3 jaar alleen van toepassing is indien u uw product binnen 30 dagen na aankoop registreert. Zonder registratie, is de standaard garantieperiode van **1 jaar on-site van toepassing.

**of van 1 jaar Bring-in in het geval van een aantal desktopmodellen.

Zie ook