C530dn

Professioneel zelf in kleur printen, sneller en efficiënter

  • Tijd tot eerste afdruk slechts 8 seconden; en een doorlopende printsnelheid in kleur van max. 26 ppm (30 ppm mono)
  • PCL en PostScript geven meer flexibiliteit; perfect voor grafische toepassingen
  • Automatisch dubbelzijdig printen vermindert onnodig papierverbruik
  • Papierinvoer standaard 350 vel inclusief multifunctionele lade voor 100 vel, in totaal uitbreidbaar tot 880 vel
  • ECO-modus bespaart kosten en energie
  • Betrouwbaar: 3 jaar garantie `next business day´ on-site

Perfect voor elk bedrijf met drukke werkgroepen die een optimaal rendement uit hun IT investering willen halen.

De printers in de C500-serie hebben een compact, laag ontwerp en zijn standaard zonder extra kosten voor u uitgerust met talloze essentiële functies, zoals dubbelzijdig printen, een netwerkfunctie en een volledige 3-jarige garantie.

 

Echt veelzijdig 

Onze HD-toner levert levendige, diepe kleuren op met een stijlvolle, glanzende afwerking, en omdat u ook op veel verschillende media (tot 220 gr. gewicht) kunt printen, is het produceren van uitnodigend marketing materiaal dan ook binnen uw bereik.

Moeiteloos efficiënt 

Met de C500-serie kunt u dag in dag uit efficiënt en betaalbaar printen. De high capacity tonercartridges en papierinvoer die uitbreidbaar is tot 880 vel betekenen dat u langer ononderbroken kunt blijven printen, terwijl de drum zo gemakkelijk te vervangen is dat u nóg minder vaak hoeft in te grijpen.

Hogere productiviteit 

Door de korte tijd tot de eerste afdruk en de beste printsnelheden in zijn klasse worden de lastigste deadlines haalbaar. Dankzij de krachtige processor en het grote geheugen kunt u complexe printopdrachten gemakkelijk aan, terwijl er een intelligente ECO-modus is waarmee kleinere printopdrachten automatisch sneller worden verwerkt.

Ondersteuning van uw milieubeleid 

Zoals u van OKI mag verwachten, is de C500-serie bijzonder groen. Met automatisch dubbelzijdig printen beperkt u het papierverbruik, terwijl de ECO-modus helpt besparen op energie, en het stroomverbruik in de slaapstand te verwaarlozen is.

3 jaar Garantie 

Door onze uiterst betrouwbare digitale LED-technologie zijn er minder bewegende delen, en dat betekent minder slijtage en een buitengewone betrouwbaarheid. Dit zorgt er – samen met de duurzame onderdelen en het solide, duurzame ontwerp – voor dat we standaard maar liefst een 3-jarige garantie on-site kunnen bieden. 

 

Producten